luni, 6 iulie 2015

Diana Amza prezintă seminarul De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră. Miercuri, 8 iulie, ora 19, Local Ambasada, Timişoara

Diana Amza prezintă seminarul De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră. Miercuri, 8 iulie, ora 19, Local Ambasada, Timişoara

Pe 17 iunie te invitam la un eveniment despre alimentaţie şi sport, organizat de Diana Amza şi Iren Alexoi. Am fost partener la acel eveniment şi a fost o atmosferă frumoasă. Acum vreau să te invit la un nou eveniment organizat de Diana, cu titlul "De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră". Tematica va porni de la momentul în care Diana a reuşit să alerge 100 km şi a înţeles că este în stare să realizeze lucruri măreţe pe toate planurile vieţii. Te va învăţa şi pe tine cum. Pe lângă asta, cineva din public va primi cadou cartea "Atitudinea este totul" de Jeff Keller.

Un lucru pe care l-am înţeles amândoi este că împreună suntem mai puternici, aşa că am realizat un parteneriat. Prin urmare, voi oferi din nou câteva şedinţe gratuite de masaj pentru participanţii la eveniment. Vei afla la finalul articolului cum poţi câştiga o astfel de şedinţă...

Iată prezentarea evenimentului:

„De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră” este un seminar în urma căruia vei rămâne cu o multitudine de instrumente pe care le vei putea folosi pentru a atinge orice obiectiv îţi pui în minte.

Miercuri, 8 iulie 2015, între orele 19:00 şi 21:00, Supermămica Diana Amza îţi va împărtăşi povestea alergării celor 100 kilometri între Reşiţa şi Timişoara şi îţi va dezvălui tehnicile prin care reuşeşte să rămână conectată la obiectivele sale şi paşii prin care le transformă rând pe rând în realitate. 

Acest seminar este pentru tine mai ales dacă:


- Te apucă depresia numai când te gândeşti să îti propui ceva.
- Munceşti din greu la un proiect şi când mai ai doar câţiva paşi de făcut clachezi şi renunţi.
- Porneşti plin de entuziasm un proiect, dar pe măsură ce avansezi ai impresia că nu mai merită efortul.
- Renunţi la obiectivul tău de îndată ce apar primele obstacole în calea îndeplinirii lui.
- Ai tendinţa să te laşi descurajat de cei din jurul tău.

În cele 2 ore intense de seminar vei descoperi:

- Cum să gândeşti un proiect de la zero până la final.
- Cum să-ţi menţii motivaţia pe termen lung.
- Cum visarea este primul semn că vrei mai mult de la tine şi de la viaţă. Să vezi cu mintea ceea ce se va întâmpla este un muşchi care trebuie antrenat.
- Cum să trăieşti în prezent, dar să îţi păstrezi privirea conectată la viitor şi la ce vrei sa devii.
-Cum să ai o relaţie bună cu obiectivele tale şi să nu le părăseşti la prima greutate pe care o întâmpini.
- Cum să implementezi obiceiuri noi în viaţa ta care să te ajute să ţii direcţia şi să îţi atingi obiectivul.
- Cum ceea ce crezi tu despre tine valorează 50% din reuşită.
- Cum eşecul nu este opusul succesului, ci este parte din succes.
- Cum trecutul nu este egal cu viitorul.

Care va fi investiţia ta? Costul seminarului este de 50 RON.

Ce ai de făcut? Completează acest formular de înscriere şi vei primi ulterior detaliile de plată.

Mai multe detalii şi în Event-ul de pe Facebook.

Diana Amza prezintă seminarul De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră. Miercuri, 8 iulie, ora 19, Local Ambasada, Timişoara. Maraton

La începutul articolului îţi spuneam despre şedinţele gratuite de masaj pe care le voi oferi participanţilor la eveniment. Iată cum descrie Diana colaborarea noastră:

O minte relaxată ia decizii mult mai bune decât o minte stresată şi împovărată de probleme! De aceea, toţi participanţii la seminar au inclusă în taxa de participare o şedinţă gratuită de masaj!

Partenerii mei sunt oameni generoşi! Cei care nu îl cunosc încă pe Florin Chindea, vor avea ocazia să îl cunoască în cadrul seminarului şi să îşi facă personal programarea la ora de răsfăţ!

Este necesar ca programările să fie făcute în cele 2 săptămâni ce vor urma seminarului, în concordanţă cu timpul disponibil al lui Florin!


Diana Amza prezintă seminarul De la obiectiv la rezultat. Orice vis este la îndemâna noastră. Miercuri, 8 iulie, ora 19, Local Ambasada, Timişoara. Florin Chindea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări